Prylar och presenter till den som har allt!

Prylar och presenter till den som har allt!

Om man ska ge bort en present till någon som kan tyckas ha allt, finns det bra och unika gåvor som faktiskt kan blir både minnesvärda och uppskattade. Många uppskattar att få en present där det ligger en tanke bakom snarare än prislappen. Mycket beror på givetvis hur mycket man har råd med att lägga ut, men det finns många bra gåvor utöver det vanliga, både billiga och lite dyrare.

Presenter med tanke

Tack vare tekniken, kan man skapa unika presenter med hjälp av allt från företag med tryckeritjänster, till företag som kan göra laserskapelser av bilder i glas. Så kallade fotopresenter är uppskattat att få som fotoböcker, fototryck på muggar, kuddar, tryck på canvas, brickor, musmattor, t-shirts och mycket mer. Kanske man vill ge bort och föreviga just det där ögonblicket som man hade tillsammans på något fint föremål som passar personen? En annan riktigt minnesvärd present som kan komma att kosta lite mer, är att få en lasergravyr i glas! Många företag kan utföra denna unika tjänst där man med hjälp av laser, printar en 3D-bild av ett utvalt foto. Glasen kommer ofta i sfärer, kuber, block eller annan valfri form. Denna unika gåva blir riktigt fin om man köper till en belysningsplatta som glaset kan stå på för en vacker effekt. Fantasin sätter inga gränser och vill man ge bort en lite billigare gåva, kan man ge en egendekorerad korg med saker som personen tycker om! Man kan även ge ett upplevelsepaket, eller om personen behöver någon typ av behandling kan man, om man har råd, ge bort en sådan present. Ibland kan man även unna sig själv en behandling om man till exempel lider av håravfall. Då kan Nordic Hair utföra riktigt professionella hårtransplantationer med perfekta resultat!

Egengjorda presenter som inte kostar mycket

En present behöver inte vara dyr för att vara uppskattad och man kan göra riktigt fina saker själv! Att ge bort en egen skapelse blir mer personligt och då man även har lagt ner tid och tanke på presenten. Till jul eller andra tillfällen, finns det många fina presenter att göra själv och som garanterat kommer att uppskattas! Något som är lätt att göra är egna badbomber i härliga dofter som man kan ge i en vacker korg. Ett annat bra tips är att man kan måla eller förgylla vaser eller muggar till en egen design. Många hobbyaffärer har massor av material som passar för målning på porslin, sprayfärger, dekorationer eller till exempel färgpennor där man kan skapa bilder och text på tyg. Vare sig man köper en färdig present eller gör en unik egen gåva blir det alltid uppskattat när tanke och hjärta är med.