Bästa presenterna till den som fyller jämnt

Bästa presenterna till den som fyller jämnt

Har du någon i din närhet som snart ska fylla jämnt? Då vill du säkerligen fira denna lite extra med en riktigt bra och speciell present. Att välja ut en present till någon som fyller 30, 40 eller kanske 50 kan vara riktigt svårt och därför har vi samlat en lista med några riktigt bra och uppskattade presenttips.

Ofta vill man att en present till någon som fyller jämnt ska sticka ut lite extra. Kanske vill man att den ska vara lite mer exklusiv än de gåvor man ger på “vanliga” födelsedagar och att den ska vara både personlig och minnesvärd. När man går in i en ny ålder är det inte ovanligt att vilja göra förändringar i sitt liv. Vissa vill lära sig något nytt, uppleva något nytt eller kanske få en gåva som får en att känna sig ung igen. Här är det viktigt att du funderar på vad födelsedagsbarnet kan dra nytta av om du vill vara säker på att hitta den bästa presenten.

Bästa presenttipsen för jubilaren

1. Fina glas och en flaska bubbel

Att få fylla skåpet med nya fina glas är för det mesta alltid uppskattat. Det kan vara ett par vackra vinglas eller varför inte champagneglas med en tillhörande flaska bubbel. Har du inte möjlighet att besöka Systembolaget kan du med fördel beställa hem bubbel till dig eller födelsedagsbarnet via nätet. När det kommer till glas rekommenderar vi märken som Nachtmann, Iittala eller Villeroy & Boch. Enkelt och lyxigt på samma gång!

2. Nya kockknivar till matälskaren

Ska du fira någon som älskar att laga mat? Då kan det vara en bra idé att ge bort en gåva i form av riktigt fina och högkvalitativa kockknivar. En riktigt bra kniv förgyller inte bara matlagningen, utan blir också det perfekta redskapet i alla kök. Satsa gärna på en kniv som också kommer i en vacker och exklusiv förpackning, så ser den lite extra spännande ut.

3. Spännande eller rofylld upplevelse

Vi känner alla någon som har precis allt och som inte är i behov av en enda pryl till. Dessa personer kan vara lite extra svåra att köpa presenter till, eftersom det inte finns något som de faktiskt önskar sig. Här kan det istället vara en god idé att välja en spännande eller rofylld upplevelse. Kanske pappa vill testa på att vara pilot för en dag eller bästa kompisen vill gå på vinprovning med välsmakande ostar. Till partnern kan ni fly bort en helg tillsammans med spa och hotellnatt.

4. Presentkort

Ett presentkort är förvisso inte speciellt personligt, men det är en nödlösning för den som inte hittar något som faller födelsedagsbarnet i smaken. Du kan fortfarande vara specifik i ditt val, t.ex. att du köper ett presentkort i en inredningsbutik så att födelsedagsbarnet får välja något till hemmet eller att du väljer ett presentkort i en spelbutik för tv-spelsälskaren. Se till att du anpassar presentkortet efter mottagarens intresse.