Sensuella presenter

Sensuella presenter

Överraska din älskling, eller kanske älskare, med kul presenter som ger spänning och krydda till ert gemensamma liv. Det spelar ingen roll om ni har varit gifta i hundra år eller om ni bara dejtar lite då och då – det är aldrig fel med en liten surprise! Det finns massor av kul idéer i alla prisklasser och det finns saker att ge bort även om du är totalt pank!

Det kanske mest uppenbara du kan göra är att ge bort kul sexleksaker av olika varianter, allt från en liten syndig vibrator till hela outfits. Du kan också ge bort sexiga spel, där ni kan upptäcka både varandras kroppar och sinnliga preferenser genom frågor och uppgifter. Att leka med varandra är alltid trevligt!

Ge bort dig själv

En annan, rolig idé som särskilt passar om plånboken är tunn är att ge bort dig själv i present! Skriv ett litet gåvokort till din partner där du utlovar en viss tjänst under en specifik tid eller vid särskilda tillfällen. Det behöver inte nödvändigtvis handla om rent sexuella saker, utan kan också vara andra sinnliga upplevelser som att ge en massage eller att måla någons naglar. Eller varför inte något vardagspraktiskt, som till exempel ett klippkort för tio gånger där du lovar att gå och handla trots att det inte är din tur eller att ge din älskling tio kvällar där hen har total makt över fjärrkontrollen? Så kallad vardagsromantik bör aldrig underskattas och är nyttig för alla förhållanden.

Alla typer av gåvor, små som stora, förmedlar att du bryr dig om någon och det är alltid härligt för mottagaren att känna sig uppskattad. Gärningar säger ofta mer än ord, och presenter är det perfekta sättet att göra något positivt för någon annan.