Presenter till pojkvännen

Presenter till pojkvännen

Det är årsdag, födelsedag, alla hjärtans dag och jul. Vid varje högtid vill du fira din pojkvän lite extra, men vid varje tillfälle står du också helt handfallen över vad du borde ge. Att köpa en present till sin pojkvän är inte fullt så enkelt som man skulle kunna tro. Killar kan vara minst lika petiga som kvinnor och uppskattar inte alls allting. Om pojkvännen har ett väldigt stort och tydligt intresse är det naturligtvis lättare, men om han gillar allt och inget kan födelsedagsinköpet kännas en smula knepigt.

Oroa dig inte! Vi har lösningen på problemet och du kommer heller inte behöva tömma plånboken på köpet! Visst kan du låna pengar snabbt och enkelt via nätet om du skulle vilja köpa något av dyrare slag, men det bästa är naturligtvis om du är ute i god tid och har sparat ihop slantarna. Är det en väldigt stor och betydelsefull födelsedag kan det dock vara kul med något extra speciellt. Ansök om ett lån för att ta med din älskling på en utlandsresa som han (eller ni båda) har drömt om att få uppleva.

Bästa presenttipsen till honom

1. Träningsväska eller weekend bag – Gillar din pojkvän att träna eller är han ofta ute på resande fot? Då kan han behöva en riktigt bra och praktisk väska att bära med sig. Du hittar väskor från både Adidas, Nike, Eastpak och många fler.

2. Sneakers – Alla grabbar är i behov av ett par snygga och stilrena sneakers. Vi vet att vitt blir smutsigt väldigt snabbt, men färgen är också lyxig och passar till precis allt. Det bästa stället att hitta grymma sneakers är på internet. Utbudet är enormt och priserna riktigt bra.

3. Produkter för skägget – Är din pojkvän skäggig eller vill han kanske odla ett riktigt kraftfullt skägg? Då kommer han att behöva bra produkter för att se efter de annars taggiga stråna. Lyxa till det med skäggvård från Mr Bear Family eller välj ett märke efter egen smak.

4. Parfym – Precis som vi kvinnor vill lukta gott vill även männen detsamma. Satsa på att överraska din partner med en ny och manlig parfym. Har du svårt att veta vad som passar kan du alltid fråga personalen i en butik som säljer parfym. Du kan även lukta dig fram med de olika tester som brukar erbjudas.

5. Armbandsur – En klocka på handleden kan förändra en hel outfit och få den att gå från vardaglig till het på bara några sekunder. Vill du ha ett högkvalitativt, men ändå prisvärt alternativ väljer du Marc Jacobs eller Nick Cabana. Du kan beställa klockan över nätet eller besöka en fysisk butik för att kunna titta närmare på allt från visare till band.