Överraska och ge bort riktigt användbara presenter

Överraska och ge bort riktigt användbara presenter

Den perfekta presenten kan vara riktigt svår att hitta. Vi vill ju att den som får presenten verkligen ska uppskatta gåvan och presenten får gärna också vara lite originell. Men istället för att leta efter något annorlunda och speciellt till din brorsa eller bästa kompis, så kan du satsa på att ge bort något riktigt praktiskt. Många blir lika glada, i alla fall i långa loppet, och definitivt riktigt överraskade när du kommer med saker som de har nytta av.

Presenter

Bästa kompisen fyller år imorgon och du måste hitta någonting på fredagskvällen. Det är inte ovanligt att vi kommer på att köpa present i sista sekund. Att springa i affärer och leta efter en pryl som personen ifråga knappt kommer att använda, kanske inte ens blir riktigt glad över, är inte så roligt. Det är ju därför vill vi ge något riktigt originellt, något särskilt så att de förstår att vi verkligen har tänkt på dem. Men det kan vara riktigt svårt, då de flesta av oss redan har allt som vi behöver. Och lite till.

Ge en riktigt användbar gåva

Det är då du kan överraska på riktigt. Komma med den där presenten som ingen tror att de ska få, men som de sedan har riktig praktisk nytta utav. Förutom att du kan ge bort smarta köksredskap, så kan du också ge bort saker att förtära. Istället för att ge bort en specialdesignad espressokopp som dina kaffeälskande vänner egentligen aldrig kommer att använda – de vill ju dricka kaffe i mugg – så kan du ge dem två paket kaffe. Tro mig, kaffepaketen kommer troligtvis att komma till mer användning än de dyra espressokopparna. Till brorsan eller kompisen med småbarn kan ett rejält paket toalettpapper eller blöjor vara en riktig hjälp i vardagslivet. Du hittar allt från toalettpapper i storpack till pappershanddukar hos OfficeDepot. Om du har en kompis som älskar att baka så kan du bjussa på ett par kilon ekologisk mandelmjöl. Du kan också köpa några snygga tårtdekorationer, sådana som man aldrig köper åt sig själv. Lägg ner dekorationen i mjölpaketet. Har du en kompis som faktiskt tycker att städning är roligt så kan du ge bort en lite dyrare ekologisk städsåpa. Ska kompisarna snart ut på bilsemester kan du slå in fem påsar Ahlgrens bilar i ett vackert paket. När du ger bort något riktigt användbart och praktiskt så kommer du verkligen att överraska födelsedagsbarnet och prylen kommer garanterat att bli använd.